فایل های دسته بندی صنایع غذایی - صفحه 1

طرح توجیهی تولید سوسیس و کالباس

طرح توجیهی تولید سوسیس و کالباس تعداد صفحات : 118 طرح توجیهی تولید سوسیس و کالباس برای دانشجویان صنایع غذایی، راهنمای نوشتن طرح های توجیهی برای درس اصول طراحی کارخانجات صنایع غذایی

قیمت : 4,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

دانلود پاورپوینت اثر اشعه ماورا بنفش بر مواد غذایی

دانلود پاورپوینت اثر اشعه ماورا بنفش بر مواد غذایی تعداد اسلاید: 36 قسمتی از متن اسلاید ها : مقدمه اثر اشعه ماورا بنفش در غیر فعال کردن میکروارگانیسم ها برای چندین دهه شناخته شده است.با این حال، در فراوری مواد غذایی مسائل مهم دیگری را باید درنظر گرفت، مانند حفظ خواص حسی و تغذیه ای. تابش اشعه ماوراء

قیمت : 5,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

دانلود مقاله استفاده از آنتی میکروب های طبیعی

دانلود مقاله استفاده از آنتی میکروب های طبیعی تعداد صفحات : 24 با فرمت ورد و قابل ویرایش آنتی میکروب های غذایی ترکیبات شیمیایی هستند که به عنوان افزودنی به مواد غذایی افزوده می شوند یا در خود مواد غذایی وجود دارند. عملکرد آنتی میکروبهای غذایی مهار یا غیرفعال کردن میکروارگانیسم های فسادزا و بیماری

قیمت : 5,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

استفاده از امواج uv به عنوان یک روش نگهداری غیر حرارتی در صنعت غذا

دانلود پاورپوینت استفاده از امواج uv به عنوان یک روش نگهداری غیر حرارتی در صنعت غذا تعداد اسلاید: 49 فهرست: مقدمه لامپ UV مکانیسم اثر UV روی میکروارگانیسم ها معایب و مزایا کاربردها مقدمه صدها سال پیش مشاهده شد که نمک های نقره در معرض نور خورشید سیاه می شوند.در سال 1801فیزیک دان آلمانی به نام John

قیمت : 5,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

دانلود پاورپوینت اسید فیتیک یا میواینوزیتول

دانلود پاورپوینت اسید فیتیک یا میواینوزیتول تعداد اسلاید : 17 قسمتی از متن اسلاید ها : ساختمان اسید فیتیک: اسید فیتیک یا میواینوزیتول 1،2،3،4،5،6- هگزا کیس دی هیدروژن فسفات از نظر ساختمانی از یک حلقه میواینوزیتولی تشکیل شده است که بطور کامل توسط شش گروه فسفاتی ، فسفوریله شده است. ساختمان ش

قیمت : 5,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

دانلود پاورپوینت آنزیم های ضدمیکروبی

دانلود پاورپوینت آنزیم های ضدمیکروبی تعداد اسلاید : 18 ( نمونه اسلاید ها در گالری تصاویر) قسمتی از متن اسلایدها : کاربردهای لیزوزیم در نگهداری مواد غذایی ــ پنیرسازی : جلوگیری از رشد کلستریدیوم تایروبوتیریکوم ــ شراب : مهار باکتری های نامطلوب اسید لاکتیک و جایگزین سولفیت در فرآوری این محصول ــ

قیمت : 4,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

دانلود مقاله آنزیم های ضد میکروبی antimicrobial enzymes

دانلود مقاله آنزیم های ضدمیکروبی تعداد صفحات : 30 با فرمت ورد و قابل ویرایش قسمتی از متن مقاله : مقدمه این بخش متمرکز بر مکانیسم فعالیت ضد باکتریایی و اثرات ضد باکتریایی آنزیم ها که به عنوان عوامل نگهدارنده قابل قبول در انواع مختلف غذاها و نوشیدنی ها کاربرد دارند . به مدت ده ها سال و یا حتی بیشتر،

قیمت : 5,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

دانلود مقاله بسته بندی با اتمسفر اصلاح شده ( MAP )

دانلود مقاله بسته بندی با اتمسفر اصلاح شده ( MAP ) تعداد صفحات : 15 با فرمت ورد و قابل ویرایش قسمتی از متن مقاله : مقدمه صنعت کشاورزی در طول قرن بیستم دستخوش تغییر های بسیار محسوسی شده است . در اوایل قرن تلاش در پیدا کردن راههایی برای افزایش تولید محصولات کشاورزی برای تغذیه جمعیت به سرعت در حال رشد

قیمت : 5,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

دانلود پاورپوینت جایگزین گلوتن در پاستای بدون گلوتن

دانلود پاورپوینت پاستای بدون گلوتن تعداد اسلاید :25 می توانید برای مشاهده تصاویر اسلاید ها به گلری تصاویر مراجعه نمایید پاورپوینت با به کارگیری مقالات معتبر ، جداول و نمودارها به صورت جامع تهیه و در اختیار شما قرارداده شده است قسمتی از متن اسلاید ها: چه چیزی می تواند نقش گلوتن را در پاستا بدو

قیمت : 5,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

1 - 2 - 3 - 4 - 5قبلی · بعدی